Julemarked og juletræssalg i Horsens

Kom til julemarked og juletræssalg i Horsens!

Hvert år inviterer vi her på Stensballegaard Gods til vores hyggelige familievenlige julemarked og juletræssalg på Stensballegaardvej 2, og i år er ingen undtagelse. Er du på udkig efter smukke juledekorationer, værtindegaver, julepynt, lækre madoplevelser, krea workshops, juletræer du selv henter i skoven eller fra stadepladsen, så er Stensballegaard Gods stedet for dig i og omkring Horsens. 

Julen på Stensballegaard er for os noget ganske særligt som vi ser frem til. Derfor har vi i år udvidet vores lille julemarked endnu mere med hyggelige og sjove oplevelser på den i forvejen traditionsrige juletid. Vi får stadig besøg af de mest populære boder fra sidste år, og samtidig har vi en stribe nye bodeholdere ombord.
Derudover vil vi som noget nyt tilbyde kreative og sjove aktiviteter og workshops, som hele familien kan deltage i. Aktiviteterne kræver ikke forudgående tilmelding, I kan droppe in når det passer (se det detaljerede program nedenfor).

Du og din familie kan købe juletræer til udendørs brug fra midten af november samt årets juletræ til stuen, startende fra første weekend i december og helt frem til jul.

Hvis I bliver sultne, kan I besøge vores lille hyggelige ‘Alpehytte’ på pladsen. Her tilbyder vi lækre hotdogs med vores specielle fasanpølser med hjemmesyltede rødløg samt pandekager, glögg, varm kakao og kaffe og mange andre lækkerier. I er også velkomne til at gå ind i varmen i ’Brasserie-Stensballegaard’ hvor der serveres et stort udvalg af snacks, frokost, middag eller blot noget til den søde tand. I
Brasseriet vil der også være jule-klippe-klistre aktiviteter for børn og barnlige sjæle hver weekend.

Har du og familien lyst til en hyggelig tur i hestevogn rundt i den smukke natur på og omkring Stensballegaard Gods, så er der mulighed for dette i alle weekenderne, hvor vi har besøg af hestene Rasmus og Ebbe. En ægte juleoplevelse for store og små.

Åbningstider for Julemarked og Fæld-selv træer: 2.-3. Dec, 9.-10. Dec, 16.-17. Dec ,
kl 10-16.

Kom og mærk julestemningen sprede sig!

Fæld selv juletræ

Fæld Selv i weekenderne.

For mange familier er det en tradition at tage ud sammen og finde og fælde årets juletræ selv. Stensballegaard Gods har de perfekte rammer til denne årlige tradition. Tag derfor hele familien med i skoven ved Stensballegaard og find det juletræ, der skaber julestemning hos jer, og som passer ind i lige netop jeres stue.

Pris per fæld-selv juletræ (uanset størrelse): kr. 235

Køb juletræer fra stadepladsen

Har du og din familie ikke selv lyst til at fælde jeres eget juletræ i skoven ved Stensballegaard, kan I også vælge at købe et juletræ fra stadepladsen. Uanset om I er på jagt efter et stort eller et lille juletræ, kan I finde det hos os. Vi sørger nemlig for på forhånd at fælde juletræer i forskellige størrelser, så alle kan finde det juletræ, der er perfekt til deres hjem.

Priser

De Flotteste juletræer

5/5

Vores juletræer til indendørs dekoration er nøje udvalgte for at sikre den højeste kvalitet. Se priser og størrelser på træerne nedenfor:

  • 1,5-1,75 m – 235 kr.
  • 1,75-2 m – 285 kr.
  • 2 m – 335 kr.

Fæld Selv juletræer:

  • Alle størrelser – 235 kr.
 

Betal med MobilePay (Forst Team – 710308) eller kontant.

Salg af juletræer til udendørs brug

Mærk julestemningen sprede sig med juletræer med lyskæder i haven, på terrassen eller på altanen.

På Stensballegaard kan du finde billige juletræer til salg, der er ideelle til udendørs brug, og som kan pynte facaden. Er du interesseret i et juletræ til at have stående udendørs? Stensballegaard Gods sælger juletræer til udendørs udsmykning fra den 15. november og frem til 1. søndag i advent.

Pris for et udendørs juletræ på 1,5-2 m: Kun 135 kr. – du kan betale med MobilePay (Forst Team – 710308) eller kontanter.

Book en bod til næste julemarked

Vil du gerne have din egen bod til Stensballegaard julemarked, hvor du kan sælge Kunsthåndværk, julepynt, lækkerrier til ganen eller noget helt fjerde? Så kontakt os på info@stensballegaard.dk.