Juletræssalg i Horsens

Kom til juletræssalg i Horsens!

Hvert år inviterer Stensballegaard Gods til det traditionsrige juletræssalg på stadepladsen, Stensballegaardvej 2, og i år er ingen undtagelse. Uanset om du er på jagt efter et fæld selv juletræ, eller om du hellere vil købe et juletræ, der allerede er fældet, er Stensballegaard Gods stedet for dig i og omkring Horsens. 

Det årlige juletræssalg på Stensballegaard er for os en rigtig hyggelig tid. Derfor åbner vi år efter år op for juletræssalget og lader julestemningen sprede sig. Du og din familie kan købe juletræer til udendørs brug fra midten af november samt årets juletræ til stuen, startende fra første søndag i advent og frem til og med den 22. december. Hvis vi har træer efter den 22. december, kan du stadig hente et juletræ på stadepladsen og der betales med MobilePay.

Åbningstider: 10-16.

Der er Fæld Selv i weekenderne (200 kr. per træ).

I weekenderne kan juletræskøbet rundes af med en julehotdog, pandekager, glögg eller en kop varm kaffe mm.

Derudover afholder vi også et lille julemarked, hvor du bl.a. kan finde både julepynt, legetøj, honning, vin, æblemost og meget mere.

Har du og familien lyst til en hyggelig tur i hestevogn rundt på plantagen, så er der mulighed for dette i weekenderne d. 10.-11. december og d. 17.-18. december. En ægte juleoplevelse for store og små.

Kom og mærk julestemningen sprede sig!

Fæld selv juletræ

Fæld Selv i weekenderne.

For mange familier er det en tradition at tage ud sammen og finde og fælde årets juletræ selv. Stensballegaard Gods har de perfekte rammer til denne årlige tradition. Tag derfor hele familien med i skoven ved Stensballegaard og find det juletræ, der skaber julestemning hos jer, og som passer ind i lige netop jeres stue.

Pris per juletræ: kr. 200

Køb juletræer fra stadepladsen

Har du og din familie ikke selv lyst til at fælde jeres eget juletræ i skoven ved Stensballegaard, kan I også vælge at købe et juletræ fra stadepladsen. Uanset om I er på jagt efter et stort eller et lille juletræ, kan I finde det hos os. Vi sørger nemlig for på forhånd at fælde juletræer i forskellige størrelser, så alle kan finde det juletræ, der er perfekt til deres hjem.

Priser

De Flotteste juletræer

5/5

Vores juletræer til indendørs dekoration er nøje udvalgte for at sikre den højeste kvalitet. Se priser og størrelser på træerne nedenfor:

  • 1,5-1,75 m – 225 kr.
  • 1,75-2 m – 275 kr.
  • 2 m – 325 kr.

Fæld Selv juletræer:

  • Alle størrelser – 200 kr.
 

Betal med MobilePay (Forst Team – 710308) eller kontant.

Salg af juletræer til udendørs brug

Mærk julestemningen sprede sig med juletræer med lyskæder i haven, på terrassen eller på altanen.

På Stensballegaard kan du finde billige juletræer til salg, der er ideelle til udendørs brug, og som kan pynte facaden. Er du interesseret i et juletræ til at have stående udendørs? Stensballegaard Gods sælger juletræer til udendørs udsmykning fra den 15. november og frem til 1. søndag i advent.

Pris for et udendørs juletræ på 1,5-2 m: Kun 125 kr. – du kan betale med MobilePay (Forst Team – 710308) eller kontanter.

Book en bod til årets julemarked

Vil du gerne have din egen bod til Stensballegaard julemarked, hvor du kan sælge julepynt, legetøj, æblemost eller noget helt fjerde? Så kontakt Jannik på telefonnummer 23 26 50 53 eller send en mail til jal@stensballegaard.dk. 

Vi holder åbent alle weekender op til jul

Hvert år starter vi salget af juletræer 1. søndag i advent. Gennem hele julemåneden byder vi velkommen på Stensballegaard Gods.

Hvis I er sultne efter juletræsfældningen, så besøg vores hyggelige, lille “alpehytte”. Her tilbyder vi lækre hotdogs heriblandt vores specielle julehotdog med medister, rødkål, brun sovs og franske kartofler.

Hvis det kun er den lille sult der skal stilles kan I få de lækre minipandekager med julemarmelade og kanelsukker, samt brændte mandler.

Der til kan nydes et glas varmt glögg, kaffe eller et glas æblemost.

Der vil der udover også være mulighed for at købe de “berømte” syltede rødløg på glas, samt andre hjemmelavede produkter.