Juletræssalg i Horsens

Kom til juletræssalg i Horsens! Hvert år inviterer Stensballegaard Gods til det traditionsrige juletræssalg i laden på Stensballegaardvej 2, og i år er ingen undtagelse. Uanset om du er på jagt efter et fæld selv juletræ, eller om du hellere vil købe et juletræ, der allerede er fældet, er Stensballegaard Gods stedet for dig i og omkring Horsens.

Det årlige juletræssalg på Stensballegaard er en tradition, som vi er stolte af. Derfor åbner vi år efter år op for juletræssalget og lader julestemningen sprede sig. Udover at du og din familie kan købe årets juletræ, sælger vi også gløgg og æbleskiver, der kan sprede lidt ekstra hygge og varme, og som mange familier vælger at slutte af med, når det perfekte juletræ er fundet.

Derudover afholder vi også et lille julemarked, hvor du kan finde både julepynt, legetøj, honning, vin, æblemost og meget mere.

Kom og mærk julestemningen sprede sig!

Fæld selv juletræ

For mange familier er det en tradition at tage ud sammen og finde og fælde årets juletræ selv. Stensballegaard Gods har de perfekte rammer til denne årlige tradition. Tag derfor hele familien med i skoven ved Stensballegaard og find det juletræ, der skaber julestemning hos jer, og som passer ind i lige netop jeres stue.

Køb juletræer fra stadepladsen

Har du og din familie ikke selv lyst til at fælde jeres eget juletræ i skoven ved Stensballegaard, kan I også vælge at købe et juletræ fra stadepladsen. Uanset om I er på jagt efter et stort eller et lille juletræ, kan I finde det hos os. Vi sørger nemlig for på forhånd at fælde juletræer i forskellige størrelser, så alle kan finde det juletræ, der er perfekt til deres hjem.

Priser på juletræer

Billige juletræer

5/5

Juletræerne til salg på Stensballegaard har en fast lav pris, uanset om du vælger et fæld selv juletræ eller finder det på stadepladsen.

Prisen for et juletræ er nemlig kun 50 kr. plus 1 kr. pr. cm. Er dit træ 150 cm højt, skal du altså kun betale 200 kr. Om du vælger et stort eller lille juletræ, kan du derfor få det til en billig pris.

Du kan betale med både MobilePay og Visa/Mastercard samt med kontanter.

Salg af juletræer tl udendørs brug

Mærk julestemningen sprede sig med juletræer med lyskæder i haven, på terrassen eller på altanen.

På Stensballegaard kan du finde billige juletræer til salg, der er ideelle til udendørs brug, og som kan pynte facaden. Er du interesseret i et juletræ til at have stående udendørs, så kom forbi Stensballegaard Gods fra den 15. november til den 29. november.

Pris: Kun 100 kr. – du kan betale med MobilePay, Visa/Mastercard samt med kontanter.

Book en bod til årets julemarked

Vil du gerne have din egen bod til Stensballegaard julemarked, hvor du kan sælge julepynt, legetøj, æblemost eller noget helt fjerde? Så kontakt Jannik på telefonnummer 23 26 50 53 eller send en mail til jal@stensballegaard.dk.

Vi holder åbent alle weekender op til jul

Hvert år starter vi salget af juletræer 1. søndag i advent. Gennem hele julemåneden byder vi velkommen på Stensballegaard Gods. I de sidste to weekender er også æbleskiver og gløgg mv. Læs mere om juletræssalget samt se årets åbningsdage og -tider på juletræ-horsens.dk.